Succes neașteptat pentru Carla’s Dreams în Dubai!

Carla’s Dreams, trupa artiștilor fără identitate, își extinde aria de activitate din România și Rusia, și în țările mult mai bogate.

carla s dreams

Moldovenii de la Carla’s Dreams și-au anunțat, recent, intenția de a deveni mult mai scumpi la vedere în România, pentru a cânta mai mult în Rusia, Ucraina, și în alte țări estice unde deja se află pe primele locuri în topurile muzicale. Iată însă că, planurile artiștilor fără chip s-a schimbat din nou. Băieții de la Carla’s Dreams au urcat undeva sus și în topurile din Dubai, iar ținta lor o reprezintă acum țările bogate, de unde s-ar putea întoarce cu o mică avere și doar după un singur concert, la care, în mod normal, aceștia percep un tarif de 5.000 de euro. Mai mult, moldovenii au devenit deja solicitați și la petrecerile private ale șeicilor milionari și se pregătesc să dea lovitura și pe Coasta de Azur, la Monte Carlo.

Carla’s Dreams, idolii adolescenților

Chiar dacă nimeni nu le cunoaște adevărata identitate,  moldovenii de la Carla’s Dreams sunt artiștii cei mai căutați ai momentului. Au devenit idolii adolescenților de la noi, grație ultimelor lor hit-uri, și puțin sunt cei care nu știu să le fredoneze refrenurile. Mai precis, veniți în România în urmă cu ceva ani, când au reușit doar să ”bifeze” un single reușit cu INNA, moldovenii fără chip, cum mai sunt numiți, s-au urcat acum cam pe aceleași piedestale pe care, cândva, au fost și conaționalii lor, băieții de la O-zone.

Sursa: libertatea.ro