Se întâmplă și la case mari! Rihanna, ai încurcat Ungaria cu România?

Se întâmplă și la case mari! Rihanna, ai încurcat Ungaria cu România?

Înainte de concertul de duminică seara, 14 august, din București, Rihanna a poposit la vecinii unguri, acolo unde s-a ținut Festivalul Sziget. La fel ca în România, fanii s-au călcat în picioare pentru a prinde un bilet la concertul anului, dar mulți dintre ei au fost dezamăgiți și au plecat înainte de terminarea spectacolului.

Conform forumului site-ului Gaga Daily, Rihanna a întârziat la concert și a cântat doar jumătate dintre piesele care au făcut-o cunoscută, concentrându-se mai mult pe dans decât pe cântat. Mai mult, faptul că folosește o parte a piesei „Dragostea din tei” a celor de la O-Zone într-un cântec de-al ei, „Live Your Life”.

Fanii maghiari au luat foc pe forum și au scris: „Oamenii din Ungaria urăsc faptul că Budapesta este confundată cu capitala României, București. Cei mai mulți dintre noi credem că Rihanna nici măcar nu știa exact în ce țară era în acel moment”. Concertul ar fi trebui să dureze o oră și jumătate, chiar două, dar artista a sosit pe scenă cu 30 de minute întârziere, așa că a scurtat recitalul. Confrom contractului semnat, artista a trebuit să cânte cel puțin 60 de minute pentru a-și primii banii ceruți. S-a încadrat la limită.

Chiar dacă solistele nu știu când să se mai schimbe pe scenă și câte ținute să folosească în timpul unui spectacol, cântăreața din Barbados a purtat doar una, iar spectatorii au asemănat-o cu un personaj din Star Wars.

Sursa: click.ro

Foto: Instagram