Donald Trump şochează din nou prin promisiunile pe care le face alegătorilor. Ce va face dacă va deveni președinte

Donald Trump şochează din nou prin promisiunile pe care le face alegătorilor. Ce va face dacă va deveni președinte

Donald Trump, candidatul ales de către republicani în cursa pentru preşedinţia Statelor Unite, şochează din nou prin promisiunile pe care le face alegătorilor, informează antena3.ro

Donald Trump a sugerat că, dacă va deveni preşedinte, va limita imigraţia din Franţa şi Germania, afirmând că cele două ţări sunt „compromise de terorism”.

Într-un interviu recent, miliardarul american a declarat că doreşte ca europenii să fie supuşi unor verificări stricte la intrarea în Statele Unite.

„Iată planul meu: eu vreau verificări intense pentru persoanele care ar veni din Franţa şi Germania. Un cuvânt dur – verificări intense”, a declarat Donald Trump.

Trump a mai spus că ţările membre NATO care nu-şi plătesc contribuţia către alianţă vor fi date afară. Potrivit statutului NATO, toate ţările membre ale organizaţiei trebuie să-şi majoreze bugetul de apărare la 2% din PIB.

Trump şi-a reluat şi atacurile la adresa rivalei sale în cursa pentru şefia de la Casa Albă, după ce Hillary Clinton a promis că va creşte numărul imigranţilor care intră în Statele Unite cu 50%.
Foto: Facebook / Donald Trump