Cher este pusă pe scandal! I-a declarat război lui Kate Hudson! Ce nemulțumiri are artista

Cher este pusă pe scandal! I-a declarat război lui Kate Hudson! Ce nemulțumiri are artista

Deși tabloidele americane anunțau că Cher își trăiește ultimele zile se pare că aceasta este mai plină de viață ca niciodată. În plus, în ciuda faptului că a ajuns la venerabila vârstă de 70 de ani, aceasta este pusă pe mișcare și pe …harță.

Aceasta a atacat-o public pe Kate Hudson, după ce a vrut să folosească echipament sportiv de la compania actriței, Fabletics, și a fost nemulțumită de servicii. Cher și-a făcut publică, pe contul său de Twitter, experienţa neplăcută, ceea ce a enervat-o la culme pe Kate Hudson.

„Am făcut greşeala de-a apela la Fabletics… A fost de rahat. Aia nu-ţi dau nimic până nu le arăţi şi poză cu primul tău născut! M-am simțit înșelată”, a scris Cher referitor la chestionarul mult prea lung ce trebuie completat pentru cei care vor să-şi facă cont pe Fabletics pentru a putea face shopping online.

Un angajat de la Marketing i-a răspuns public lui Cher într-o declarație în „People”. „În primul rând, noi o iubim pe Cher. Suntem dezamăgiți că nu i-a plăcut chestionarul nostru pentru membrii site-ului”, a spus acesta. „Chestionarul ne ajută să ne înțelegem mai bine clienții și să le personalizăm sesiunea de shopping. Întrebând cumpărătorii despre preferințele despre mărime și stil, putem să salvăm timp și bani pentru clienții noștri. Noi producem doar hainele pe care și le doresc oamenii. Sperăm să putem să-i explicăm acest lucru lui Cher”, a spus acesta.
Kate Hudson este co-fondator al Fabletics și pentru această afacere a câștigat anul trecut trofeul „Antreprenoarea anului”. Actrița s-a înfuriat la culme că Cher a trebuit să scrie pe Twitter când ar fi putut s-o sune şi să-i spună personal ce nemulțumire are.

Sursa: libertatea.ro