Jennifer Aniston a vorbit pentru prima dată despre sarcină, într-o scrisoare deschisă

Jennifer Aniston a vorbit pentru prima dată despre sarcină, într-o scrisoare deschisă

Jennifer Aniston, supărată că tabloidele americane tot scriu despre ea că ar fi însărcinată a publicat o scrisoare deschisă în The Huffington Post, adresată jurnaliștilor. Ea a dat asigurări că în momentul în care, la un moment dat, va deveni mamă, va fi prima care îi va anunța.

Jennifer Aniston și-a început scrisoare prin a anunța că nu e însărcinată, ci e doar sătulă de cultura presei tabloide care definește femeia prin prisma felului în care arată și prin statutul ei maternal, e sătulă de felul în care corpul ei a devenit obiectul umilinţelor publice, sub acoperirea așa-numitului jurnalism sau a stirilor despre celebrități.

Aceasta a precizat că s-a săturat de zvonurile că ea și soțul ei, Justin Theroux, vor să-și întemeieze o familie. „Suntem perfecte cu sau și fără un partener, cu sau și fără un copil. Nu trebuie să fim măritate sau să fim mame ca să fim împlinite. Putem să găsim noi înşine fericirea”, a scris Aniston. Aceasta a precizat că s-a săturat că toată lume crede mesajul că fetele nu sunt drăguțe decât dacă sunt incredibil de slabe și că nu merită atenția noastră decât dacă arată ca un fotomodel sau ca o actriță pe coperta unei reviste.

„Poate voi deveni mamă într-o zi şi dacă asta se va întâmpla voi fi prima care vă va mărturisi. Dar nu îmi doresc să devin mamă pentru că mă simt incompletă, contrar la ceea ce cultura noastră ne lasă să credem. Mă dezgusta faptul că mă fac să mă simt prost pentru că trupul meu se schimbă sau că am mâncat un burger la micul dejun şi m-au fotografiat dintr-un unghi în care pare că sunt ori însărcinată ori grasă. Făra a uita de durerea de a fi felicitată de prieteni, colegi sau de străini pentru o sarcină care nu există, uneori de zeci de ori într-o zi”, a mai precizat Jennifer.

Celebra actriță a răbufnit după ce în ziarele de scandal au apărut fotografii surprinse cu ea în vacnață în Bahamas, în care se vede o burtică ușor proeminentă, despre care jurnaliștii americani se întrebau dacă s-a îngrășat sau dacă e cumva gravidă.

Sursa: libertatea.ro