Natalia Barbu pregăteşte un nou album. „Va stoarce lacrimi”

Natalia Barbu pregăteşte un nou album. „Va stoarce lacrimi”

Invitată într-o emisiune, Natalia Barbu a vorbit despre cel mai nou album al său, despre viaţa de familie, dar şi despre plecarea mamei sale.

La nici 37 de ani împliniţi, Natalia Barbu este o femeie împlinită şi o artistă apreciată pe ambele maluri ale Prutului. De cinci ani e fericită alături de omul de afaceri Nicolae Sota, cu care are un fiu, pe Victoraş, ea considerând că familia este cel mai important lucru din viaţa ei, căci „cariera astăzi este, mâine nu-i”.

Totuşi, Nataliei Barbu îi merge bine şi pe plan profesional. Acum pregăteşte un nou CD, care urmează a fi lansat la toamnă. Albumul este al cincilea la număr în cariera sa şi primul în care apare în calitate de autor.

„Am avut dintotdeauna tendinţa de a compune, dar aveam nevoie să ajung la momentul potrivit ca să-mi descarc sufletul. Din păcate, acest moment l-a constituit plecarea mamei în Lumea de dincolo. Pentru că atunci când mi-am dat seama că mama nu mai e, am simţit nevoia vitală de a intra în studio şi a vorbi prin muzică, ca să povestesc ceea ce simt. Aşa m-am descoperit ca autor. La texte mă ajută foarte mult Zina Zen, cu care facem echipă. Ea este o scriitoare foarte sensibilă, mă simte şi chiar ne-am împrietenit”, a declarat Natalia Barbu în cadrul emisiunii „O seară perfectă”.

Albumul, care urmează a fi lansat în toamna acestui an, este o dedicaţie pentru mama sa, regretata Ana Barbu, care s-a stins din viaţă anul trecut. „Acest album va stoarce şi câteva lacrimi, fiindcă apare în acest moment trist din viaţa mea. În multe din piese o poţi simţi pe mama mea în versuri şi muzică. Pe mama o visez foarte des, e ca o comunicare telepatică. O simt lângă mine, ne spunem una alteia „te iubesc”, vorbesc cu ea”, a mai spus interpreta în cadrul emisiunii.

Recent, Natalia Barbu şi Nicolae Sota au aniversat cinci ani de căsătorie. „În viaţa mea, fericirea a venit exact atunci când o meritam. La început iubirea noastră a fost euforică, dar în timp lucrurile s-au aşezat şi sentimentul acesta a devenit mult mai profund, a crescut. A apărut Victor în viaţa noastră… De multe ori zic: „mulţumesc, Doamne, pentru ce am”, căci contează enorm de mult să fii fericit acasă”, consideră artista.

Natalia Barbu promite că la toamnă o vom vedea mai des pe la Chişinău, căci pregăteşte câteva spectacole de lansare a noului album atât în România, cât şi în R.Moldova.

N.T.