Doina Sulac îi aduce un omagiu tatălui său

Doina Sulac îi aduce un omagiu tatălui său

Acum câteva luni, Doina Sulac se lăuda pe reţelele de socializare că urmează să se recăsătorească. În ultima vreme însă, „floarea lui Sulac” nu mai pomeneşte de măritiş. În schimb, se laudă cu o nouă melodie pe care a lansat-o zilele acestea, la emisiunea „Veranda”. Piesa, de la care are aşteptări mari, este un omagiu pentru tatăl său, regretatul Nicolae Sulac.

Cântăreaţa a lăsat modestia la o parte şi s-a lăudat colegilor de la Jurnal TV, în cadrul emisiunii, cu talentul moştenit de la tatăl său, dar şi cu cea mai nouă melodie – un omagiu pentru regretatul Nicolae Sulac. Linia melodică îi aparţine Doinei Sulac, versurile sunt scrise de prietena sa, Corina Bezdiga, iar aranjamentele muzicale sunt semnate de compozitorul Oleg Baraliuc.
„Este un omagiu adus tatălui meu şi numelui pe care-l duc mai departe. Cei care nu-l mai au alături pe tatăl lor vor înţelege perfect versurile. Corina, cea care a scris textul, a simţit exact ceea ce vreau să transmit, căci mă regăsesc în fiecare cuvânt. De acolo, de Sus, ştiu că părintelui meu îi va plăcea această melodie şi se va mândri cu mine. Tatăl meu a descoperit acest stil de muzică chiar în ziua lansării mele ca artistă. După ce am debutat, mi-a spus să cânt doar acest stil, pentru că el mă reprezintă cel mai bine. Ca fiecare muzician, tata şi-a dorit o continuitate a talentului său, la fel cum mi-o doresc şi eu uitându-mă la Nicoleta”, a declarat Doina Sulac în cadrul emisiunii „Veranda”.
Cântăreaţa susţine că deţine numeroase melodii semnate de Nicolae Sulac, melodii pe care regretatul artist nu a reuşit să le facă cunoscute publicului său.
„Aş vrea să le lansez. Pe unele le voi adapta stilului meu, unele poate vor rămâne în original. Am câştigat aprecierea oamenilor prin melodiile mele, în niciun caz prin piesele tatălui meu. De aceea voi continua în acelaşi ritm”, a precizat Doina Sulac.

Este nunta? Nu e nunta!

Dacă majoritatea colegilor săi de scenă se bucură din plin de vacanţă, Doina Sulac spune că nu are timp de odihnă. Totuşi, din surse sigure ştim că, recent, cântăreaţa a fost în străinătate. Nu se ştie însă cine a însoţit-o, căci de câteva luni Doina Sulac nu vrea să mai comenteze în niciun fel nici relaţia cu logodnicul ei, care locuieşte în Monaco, dar nici nunta fastuoasă pe care o anunţa cu surle şi trâmbiţe la sfârşit de 2015.
La „Veranda”, „floarea lui Sulac” a declarat că în timpul verii, merge destul de des la ţară, ca să-şi viziteze bunica de 76 de ani.
„La ea mi-am petrecut toate vacanţele în copilărie, iar acum acest lucru îl face Nicoleta. Când merg, neapărat o ajut pe bunica prin gospodărie. Am ţinut şi sapa în mână, nu-mi e ruşine să recunosc acest lucru”, a precizat ea.

L.N.