Cea mai emoționantă poză cu Victoria Beckham și fiica ei, Harper

Cea mai emoționantă poză cu Victoria Beckham și fiica ei, Harper

David și Victoria Beckham au publicat pe Internet două fotografii emoționante alături de fiica lor, Harper, care a împlinit cinci ani. Unul dintre cele mai celebre cupluri de celebrități, David și Victoria Beckham, nu au ezitat să le arate tuturor cât de fericiți sunt împreună alături de fiica lor.

Victoria afost fotografiată în piscină alături de fetița ei, purtând același model de ochelari de soare și oferindu-i micuței Harper un sărut pe buze. „La mulți ani fetița mea. Cu toții te iubim atât de mult”, a scris ea pe contul său de Instagram potrivit DailyMail.co.uk.

victoria beckham

Victoria Beckham și fiica ei, Harper, la piscină
Foto Instagram

La rândul lui, David Beckham apare alături de Harper ținând-o în brațe în timp ce ea îl sărută pe obraz. „La mulți ani drăguță domnișoară. În cinci ani, micuța Harper a adus atât de multă iubire în familia noastră. O fată atât de specială din multe puncte de vedere; suntem așa norocoși să petrecem fiecare zi cu un suflet frumos. Te adorăm fetița noastră, la mulți ani cu multă iubire”, i-a urat David Beckham fiicei sale cu ocazia împlinirii a cinci ani.

david beckham harper

David Beckham și fiica sa, Harper
Foto Instagram

Sursa: click.ro

Foto Getty