Soţia lui Boris Covali, MARTOR al EXPLOZIILOR din Istanbul

Soţia lui Boris Covali, MARTOR al EXPLOZIILOR din Istanbul

Boris Covali şi Nelly, cea care i-a devenit soţie în 2014, s-au mutat de ceva vreme în SUA, dar interpretul ţine legătura cu prietenii şi cu fanii săi prin intermediul reţelelor de socializare.
Astă noapte, Boris Covali a publicat pe Facebook un mesaj care a adunat zeci de comentarii. Vorba e că atunci când a avut loc atentatul sângeros de pe aeroportul din Istanbul, soţia lui se afla la câteva zeci de metri de locul unde s-a aruncat în aer unul dintre cei trei kamikaze.
„Cred că toţi aţi auzit ce s-a întâmplat pe aeroportul din Istanbul. Din cauza unei coincidenţe regretabile, soţia mea s-a pomenit în locul unde a avut loc atacul terorist. A doua explozie s-a produs la doar câteva zeci de metri de locul unde se afla ea. Slavă Domnului, ne-am ales doar cu spaima, dar ce spaimă!
Tocmai vorbeam cu ea la telefon când s-a produs explozia. N-aş putea reda prin cuvinte ce emoţii am trăit. Îmi amintesc ca prin vis ce s-a întâmplat.
Am auzit explozia. Apoi panica din vocea lui Nelly. Apoi i-am auzit ţipând pe cei care erau în jurul ei. Mi-am dat seama că tocmai avusese loc un atac terorist. Strigam în receptor să vorbesc cu soţia mea, dar fără succes: ea ţinea telefonul în mână şi fugea împreună cu toţi. Nu înţelegeam ce se întâmplă şi îmi veneau cele mai negre gânduri (să nu dea Dumnezeu nimănui să treacă prin astfel de clipe)”, se arată în mesajul publicat de Boris Covali.
Când soţia i-a răspuns într-un sfârşit, ea şi celelalte persoane ajunseseră într-o încăpere a aeroportului, iar lumea continua să ţipe înspăimântată. „Nu ştiam ce să fac, încercam s-o liniştesc, deşi eram speriat de moarte şi eu”, a mai destăinuit interpretul, îndemnându-i pe toţi să trăiască în dragoste fiecare zi din viaţă, căci nu poţi şti care dintre acestea se poate dovedi a fi ultima.
covali
Când soţia i-a răspuns într-un sfârşit, ea şi celelalte persoane ajunseseră într-o încăpere a aeroportului, iar lumea continua să ţipe înspăimântată. „Nu ştiam ce să fac, încercam s-o liniştesc, deşi eram speriat de moarte şi eu”, a mai destăinuit interpretul, îndemnându-i pe toţi să trăiască în dragoste fiecare zi din viaţă, căci nu poţi şti care dintre acestea se poate dovedi a fi ultimul.
Reamintim că focuri de arma si explozii au zguduit, marţi seara, aeroportul internaţional din Istanbul. Trei atacatori sinucigaşi au deschis focul, după care s-au aruncat în aer pe aeroportul Ataturk, cel mai mare din Turcia. Atacul terorist s-a soldat cu 42 de morţi şi 239 de răniţi.

N.T.