Crime șocante la Hollywood: mistere nerezolvate și scandaluri pasionale

Crime șocante la Hollywood: mistere nerezolvate și scandaluri pasionale

Nu toate poveștile iconice pe care le admirăm în lumea strălucitoare a showbizului sunt cu final fericit. Din contră, unele au dat peste cap lumea cu sfârșitul lor șocant și de multe ori regretabil, ilustrând aceeași teorie: celebritatea este o armă cu două tăișuri.

Vedetele despre care vom vorbi acum sunt iconuri hollywoodiene care au atins apogeul faimei, dar și abisul autodistrugerii până la moarte, dar și victime colaterale ale acestor vedete vinovate de cele mai teribile acte de violență. Alcool, droguri, scandaluri sexuale, obsesii, crime pasionale, toate au dus la uciderea celor celebri, prea celebri sau din spatele celebrităților.

Cazul Marilyn Monroe

Cea mai senzuală blondă a filmului hollywoodian, un sex-simbol iconic și o divă irezistibilă pentru cei mai puternici bărbați, a sfârșit în mod tragic la doar 36 de ani, în casa ei, pradă unei supradoze de somnifere. Moartea sa a fost clasată ca suicid, dar din 1962 – anul morții – s-a tot speculat și s-au adus mărturii și așa-zise dovezi că mafia a uneltit uciderea sa, din cauza aventurilor sexuale pe care le-a avut cu Președintele John F. Kennedy și fratele acestuia, Robert. Iar aceștia n-ar fi dorit ca o blondă sexy să le distrugă cariera în politică…

Vezi pe www.okmagazine.ro continuarea acestui articol!