Ce fată frumoasă are Nelly Ciobanu! FOTO din VACANŢĂ

Mirela lui Nelly Ciobanu este deja fată mare! Artista este mândră de fiica sa care este şi frumoasă, şi deșteaptă. Cântăreaţa este cea mai bună prietenă a Mirelei, iar acum cele două sunt în vacanţă, în Spania.

a

Nelly Ciobanu a făcut publice câteva fotografii din Spania, ţară în care-şi petrecere vacanţa de vară alături de familia sa. Artista a postat şi câteva imagini în care apare alături de fiica sa, care s-a transformat într-o adevărată domnişoară.

a

În urmă cu jumătate de an, într-un interviu pentru JURNAL de Chişinău, Nelly Ciobanu mărturisea că are emoţii de fiecare dată când vorbeşte despre fata sa. Mirela, care studiază pianul la o şcoală de muzică, este şi fata mamei, şi fata tatei. Chiar dacă e unicul copil în familie, nu este o răsfăţată.
„Pe zi ce trece i se ‘ascute’ din ce în ce mai mult auzul muzical. Are un simț al ritmului foarte dezvoltat, iar la voce îmi seamănă mai mult mie, ceea ce mă bucură enorm. Mirela ascultă multă muzică și cunoaște mulți artiști. Pe lângă acest lucru, ori de câte ori am ocazia, îi zic cine sunt cei mai mari dirijori și compozitori din R. Moldova. Vreau să se înţeleagă corect: nu-mi forţez copilul să facă ceva, doar îl ajut cât pot, vin cu sfaturi şi încerc să-i lămuresc prin exemple”, declara fericita mămică.

a

Când Nelly Ciobanu vine de la spectacole, Mirela o uimeşte de fiecare dată. Într-o zi, de exemplu, a lăsat-o fără cuvinte preparând un chec şi, după, pârjoale.
„Ce să zic: are mama fată mare deja!”, a mai spus Nelly Ciobanu în acelaşi interviu.

a

Lena Negru
Foto: Nelly Ciobanu/Facebook