Panică în tagma soliștilor de muzică populară! Marcel Pavel se apucă de doine

Panică în tagma soliștilor de muzică populară! Marcel Pavel se apucă de doine

După ce și-a văzut visul cu ochii, concertând la Ateneul Român și reușind să umple până la ”emoții” scena Sălii Palatului cu un număr record de instrumentiști – 140 de persoane, Marcel Pavel mai caută o provocare.

Solistul pregătește un proiect la fel de grandios ca precedentele, un concert cu cele mai frumoase teme din istoria muzicii folclorice și lăutărești românești care va fi pus în scenă într-un spațiu neconvențional.

Solist și poli-instrumentist, puțini știu că artistul s-a născut într-o familie cu tradiție în muzica folclorică, tatăl său fiind violonist, de asemenea, bunicul – Ion Taraș – un rapsod popular apreciat la jumătatea secolului trecut.

Caz admirabil în biz-ul autohton, toți frații artistului au ales muzica ca profesie și îi sunt nelipsiți lui Marcel în proiectele sale concertistice. Micky Pavel este, ca și fratele său, poli-instrumetist (claviaturi, saxofon și solist), Gigi Pavel (stabilit în Germania) unul dintre cei mai buni saxofoniști de origine română, cu multiple colaborări muzicale alături de artiști de primă mână, iar Gina Pavel este pianistă și solistă pop.

Sursa: libertatea.ro