Prima poză cu micuțul tras în apă de un aligator la Disney World. Cadavrul lui a fost găsit intact

Prima poză cu micuțul tras în apă de un aligator la Disney World. Cadavrul lui a fost găsit intact

Autoritățile din Florida au publicat o prima poză cu micuțul, în vârstă de doi ani, tras marți în apă de un aligator de doi metri, după ce l-a înfășcat de pe plaja unui hotel din parcul Walt Disney World din Orlando, chiar în fața familiei sale.

Oamenii legii au anunțat că după lungi ore de căutari intense în lacurile și canalele celebrului parc de distracții, au găsit trupul micuțului intact. „În jurul orei locale 3.30, astăzi am recuperat trupul copilului de doi ani din apă și a fost predat biroului de examinări medicale ca să i se facă autopsia. Urmează ca autopsia să confirme, dar sunt aproape sigur că băiatul a fost înecat de aligator”, a declarat șeriful comitatului Orange, Jerry Demings.
Micuțul se numește Lane Graves și este din Nebraska și venise împreună cu familia sa să petreacă o vacanță de vis.
El a fost tras de un aligator când se juca în apropierea familiei, marți, la malul unui lac artificial. „Tatăl a făcut tot posibilul, a încercat să salveze copilul, dar în zadar”, a spus șeriful.
Drama este cu atât mai impresionantă cu cât a avut loc în centrul domeniului pe care se află regatul feeric Disney World, care înseamnă bucurie, relaxare și bucuria de a trăi pentru milioanele de turiști care îl vizitează anual. Este prima oară că un asemenea eveniment se petrece în parc, în 45 de ani.

Incidentul survine la doar câteva zile după ce oraşul american Orlando a fost scena unor evenimente tragice, soldate cu numeroase pierderi de vieţi omeneşti. Teroristul Omar Mateen a ucis 49 de oameni și a rănit alți 53 într-un atac în clubul de gay Pulse, iar Christina Grimmie, o cântăreaţă, cu origini românești, extrem de talentată, a fost împuşcată în cap de un individ care apoi şi-a pus capăt vieţii. Tragedia s-a petrecut sub ochii a cel puţin 100 de fani veniţi să obţină un autograf de la Grimmie. Solista a murit la spital.

Sursa: libertatea.ro