De ce a fost ucisă cântăreața cu origini românești din Florida! Ce spun autoritățile despre motivul ucigașului

De ce a fost ucisă cântăreața cu origini românești din Florida! Ce spun autoritățile despre motivul ucigașului

Moartea fulgerătoare a Christinei Grimmie, cântăreața cu origini românești care a fost ucisă după ce a susținut un concert în Orlando, Florida, a șocat mapamondul.

Christina era o artistă consacrată. Ea a ajuns faimoasă după participarea în 2014, la show-ul american „The Voice”, unde i-a fost antrenor solistul Maroon 5, Adam Levine, tânăra  reușind să se numere printre finaliștii competiției.

Aceasta avea peste 1,6 milioane de abonați pe canalul Youtube, drept urmare moartea ei a șocat SUA. Christina a fost ucisă cu sânge rece de Kevin James Loibl, un bărbat de 27 de ani din St. Petersburg, care a venit special în Orlando să o ucidă. Acesta a asistat la concertul ei, iar în momentul în care a început să dea autografe, a împușcat-o în cap, artista decedând la spital în urma rănilor suferite.

Autoritățile au demarat o anchetă și au luat la puricat telefonul și calculatorul ucigașului pentru a afla motivul care l-a determinat să recurgă la acest gest. Însă, acesta rămâne un mister, deoarece anchetatorii spun că nu au găsit nici un indiciu care să le arate de ce Kevin James a vrut să o omoare pe artistă.