Andrei Gaidulean s-a împăcat cu logodnica

Andrei Gaidulean s-a împăcat cu logodnica

Acum trei luni, Diana Ovcilova, logodnica lui Andrei Gaidulean, anunţa prin intermediul reţelelor de socializare că ei doi nu mai formează un cuplu, iar ea învaţă să trăiască din nou. Se pare însă că cei doi sunt din nou împreună.
În vara lui 2015, Andrei Gaidulean a fost diagnosticat cu cancer al sistemului limfatic, gradul II, iar pentru a învinge boala, actorul a făcut tratament în Germania. După o luptă grea, basarabeanul a învins boala, iar recent acum a revenit pe platourile de filmare ale serialului СашаТаня, spre bucuria fanilor şi a celor dragi.
Vestea care i-a întristat pe toţi la început de primăvară a fost că, imediat ce a revenit în Rusia, Andrei Gaidulean s-a despărţit de Diana, logodnica lui care i-a fost alături în cele mai grele clipe ale vieţii. Actorul s-a mutat chiar cu traiul în St.Petersburg, la un prieten, în timp ce Diana rămăsese în apartamentul lor din Moscova, scrie starhit.ru
Fanii se întrebau care o fi cauza despărţirii. Dar recent prieteni de-ai actorului au declarat că Andrei Gaidulean şi Diana Ovcilova sunt din nou împreună:
„Andrei şi Diana sunt firi emotive. Trăiesc de parcă ar fi pe un vulcan. Acum câteva luni s-au certat tare. El s-a mutat în alt apartament, lăsând-o pe Diana singură în cuibuşorul lor. Acum o săptămână s-au împăcat”.
gaidulean1

Andrei Gaidulean s-a născut în 1984, la Chişinău. A făcut studii de actorie la Moscova, iar până acum a jucat în 10 filme. În luna iulie a fost diagnosticat cu limfom, o formă de cancer la nivelul ganglionilor limfatici.

N.T.