A renunțat la job pentru a călători în jurul lumii alături de pisica ei

A renunțat la job pentru a călători în jurul lumii alături de pisica ei

Tuturor ne-ar plăcea să vedem cele mai fascinante colțuri ale lumii, dar câți dintre noi avem curajul să ne îmbarcăm pe un mic vas și să navigăm pe cont propriu pe oceanele lumii? Această femeie are îndrăzneala și chiar se descurcă de minune!

Liz Clarck (34 de ani) s-a îmbarcat pe un vas cu pânze de doar 12 metri lungime și a părăsit California în anul 2006 iar de atunci nu a dorit să se mai întoarcă, relatează ViralNova.com. Ea este pasionată de surfing, iar dorința de a căuta permanent locurile cu cele mai bune valuri a schimbat-o pentru totdeauna, devenind perseverentă, încrezătoare și curioasă.

liz clarck

Singurul ei companion este pisica pe nume Tropicat
Foto ViralNova.com

Pisica ei este singurul partener în această călătorie pe mare. În loc să se plimbe prin magazine și mall-uri, Liz preferă să navigheze și să lege contacte cu diverse persoane interesante.
Prima dată a călătorit în Mexic și America Centrală alături de un mic echipaj, dar după această experiență a decis să plece în propria călătorie. Mama sa, ca oricare altă mamă de altfel, s-a oferit să o însoțească. Liz a acceptat și au plecat împreună, dar după doar 22 de zile, Liz a rămas din nou singură la cârmă.
Pisica sa se numește Tropicat și a însoțit-o oriunde s-a dus, dar cum felinele au nevoie de momentele lor de singurătate, Liz are parte deseori de suficient timp pentru introspecție și visare.

liz clarck

Această călătorie a făcut-o pe Liz să înțeleagă ce este cu adevărat esențial în viață
Foto ViralNova.com

„Cred că a călători singur este ceva de care am putea beneficia fiecare dintre noi într-un fel sau altul. Îți dă șansa să înveți mai multe despre tine însuți și să îți auzi vocea interioară mai clar. Să fiu singură în natură mă ajută să mă conectez la miracolul de a trăi”, a declarat Liz. Ea recunoaște că a călători singur înseamnă să fii și mai vulnerabil în fața numeroaselor pericole, dar ai și ocazia de a întâlni oameni buni și să vezi cât de multe lucruri avem în comun cu toții.
„Cred că nevoile și dorințele ne-au orbit pe toți să intrăm în cel mai modern stil de viață. Acest lucru ne ține închiși într-un circuit care ne dă mereu sentimentul că  avem nevoie de tot mai multe lucruri materiale pentru a fi fericiți. Călătoria mea m-a ajutat să văd ce este cu adevărat esențial în viață și ce înseamnă să fii împlinit.”

Sursa: click.ro
Foto: ViralNova.com