Lionel Messi: “Fanii Barcelonei nu vor s-o vadă pe Real Madrid câștigând trofee”

Lionel Messi: “Fanii Barcelonei nu vor s-o vadă pe Real Madrid câștigând trofee”

Lionel Messi (28 de ani), atacantul Barcelonei, a acordat un interviu site-ului espnfc.us, în care a afirmat că suporterii formației catalane speră ca Real Madrid să piardă în fața lui Atletico Madrid în finala Ligii Campionilor, programată pe 28 mai, pe stadionul San Siro din Milano (Italia).

“Ți-ar plăcea să o vezi pe Atletico Madrid câștigând Liga Campionilor?”, a fost întrebat Lionel Messi. “La Barcelona, suporterii nu doresc să o vadă pe Real Madrid câștigând trofee, iar fanii lor simt la fel în ceea ce ne privește. Dar, la urma urmei, este o nouă finală în care s-au calificat, iar noi trebuie să ne concentrăm pe ceea ce putem câștiga noi”, a declarat Lionel Messi, citat de libertatea.ro

Barcelona a fost eliminată în “sferturi” de Atletico Madrid, după 2-1 acasă și 0-2 în deplasare.

Lionel Messi a fost rugat să comenteze și faptul că a câștigat de cinci ori Balonul de Aur. “Nu mi-aș fi imaginat așa ceva. Tot ce am câștigat în carieră este mai mult decât am visat vreodată. Titlurile cu echipa sunt cele mai importante, dar și aceste Baloane de Aur sunt speciale”, a declarat argentinianul.