Interviul care te va face să plângi! Ce spune prințul Harry despre mama lui, prințesa Diana

Interviul care te va face să plângi! Ce spune prințul Harry despre mama lui, prințesa Diana
Și-a pierdut mama, pe regretata Lady Di, doar când avea 12 ani, însă acum la 31 de ani, prințul Harry a vorbit deschis, într-un interviu exclusiv pentru revista People,  despre pierderea ei, care încă îl afectează. El a mărturisit că lucrul cel mai de preț pentru el este să-și facă în continuare mama mândră de el, fapt pentru care își dedică tot timpul pentru a continua acțiunile caritabile ale acesteia, fiind tot timpul inspirat de ea. 

„Tot ce vreau să fac este să-mi fac mama incredibil de mândră. Doar asta, mi-am dorit tot timpul. Când a murit, a lăsat un gol în urmă, nu doar pentru noi, ci pentru o mulțime de oameni din întreaga lume. Dacă reușesc să umplu măcar o mică parte din golul acesta, atunci înseamnă că mi-am făcut treabă. Trebuie, într-un sens bun, să-mi dedic întreaga viață să umplu acest gol cât mai mult posibil, la fel și prințul William ”, a spus Harry.

HRH PRINCESS DIANA - HRH Princess of Wales

Prințesa Diana a murit în 1997, într-un accident de mașină în Paris. La momentul acela, Harry avea 12 ani, iar William 15. De atunci, Harry s-a implicat activ în munca caritabilă a mamei sale, deși recunoaste că nu s-a modelat, în mod conștient, după prințesa Poporului.

„Îmi place ce fac, dar nu fac lucrurile astea pentru că simt că mama ar vrea să le fac”, a explicat roșcovanul familiei regale britanice, încercând să lase de înțeles că le face pentru că vrea el. „Știu că am luat multe părți din mama mea. Fac o grămadă de lucruri, pe care, probabil, și ea le-ar fi făcut”, a mai spus acesta.

Sursa: libertatea.ro

Fotografii: Hepta

Comentează