Moldova invită România să participe împreună la Eurovision. Răspunsul lui Ovidiu Anton

Moldova invită România să participe împreună la Eurovision. Răspunsul lui Ovidiu Anton

Postul public de televiziune din Republica Moldova a trimis o scrisoare de susţinere pentru TVR şi pentru Ovidiu Anton, câştigătorul etapei naţionale „Eurovision România 2016”, în contextul în care ţara noastră a fost descalificată din concursul care va avea loc la Stockholm, din cauza datoriilor Televiziunii Române.

(w500) Postarea l

   “Odată cu acest mesaj de solidaritate, lansăm şi ideea unei colaborări dintre reprezentanţii ţării noastre. Îl invităm pe Ovidiu Anton să evolueze pe scena Eurovision alături de reprezentanta Republicii Moldova, Lidia Isac. Suntem convinşi că cei doi pot face un duet de excepţie cu piesa Falling Stars, în semifinala 1, din 10 mai. Evident că schimbările în conceptul de show, la o etapă atât de înaintată, presupun şi agrearea unor modificări cu organizatorul concursului. Sperăm că, prin eforturi comune, vom depăşi momentele de criză”, se arată în scrisoarea transmisă de TV Moldova 1.

European Broadcasting Union – organizația televiziunilor publice din Europa – a retras accesul TVR la toate serviciile disponibile membrilor săi, din cauza faptului că, în mod repetat, nu şi-a plătit datoriile către această instituție. Una din consecințe este că România nu va participa la Eurovision în acest an.

(w500) scrisoare

Lidia Isac – Falling Stars

Sursa: stiri.tvr.ro