Jasmin a născut un băiat

Jasmin a născut un băiat

La 38 de ani, cântăreaţa a devenit mamă pentru a treia oară.

Sara Shor, alias Jasmin, a născut ieri, 25 aprilie, un băiat pe care l-au numit Miron, ca pe socrul ei. De altfel, numele copilului îl aleseseră încă înainte de venirea pe lume a acestuia.

La naştere, copilul avea 3,350 kg şi 54 cm. Mama şi nou-născutul se simt bine.

Acum o lună, într-un interviu pentru presa rusă, Jasmin a vorbit despre cum decurge sarcina ei. Spre deosebire de sarcinile precedente, cântăreaţa suferea de toxicoză, ameţeli, dureri de cap, slăbiciuni etc., plus la asta ea se simte obosită, e irascibilă şi adesea e prost dispusă.

„Înainte, când auzeam de la alte femei cât de greu le-a fost în perioada sarcinii, eram sigură că acestea preamăresc suferinţele lor, ca să nu spun mai mult. Născusem deja doi copii şi nu avusesem nici un fel de mofturi supraomeneşti. Dar numai acum am înţeles ce înseamnă o sarcină cu adevărat. A treia sarcină a fost cu surprize”, a recunoscut Jasmin pentru revista «Теленеделя».

j

Menţionăm că Jasmin mai are doi copii: Mihail, din căsnicia anterioară, şi Margarita, din a doua căsnicie, cu afaceristul Ilan Shor, primarul de Orhei.

Ilan Shor este personajul principal din Raportul Kroll privind „Furtul Secolului” din Republica Moldova. Numele omului de afaceri Ilan Shor si al grupului sau de firme este mentionat ca principal beneficiar al tranzactiilor dubioase efectuate la cele 3 banci care, potrivit raportului, ar fi controlate de Shor: Banca de Economii, Banca Sociala si Unibank.

N.T.