Anna Lesko a trecut la cratiţă! Uite ce iese din mâinile ei

De când a devenit mămică, Anna Lesko intră mai des în bucătărie. Solista, originară de peste Prut, îi pregăteşte băieţelului ei, Adam, multe reţete delicioase şi a publicat şi dovada pe contul ei de socializare.

Atunci când nu urcă pe scenă, Anna Lesko îşi petrece timpul cu băieţelul ei, Adam. De Florii, artista şi-a exersat talentul culinar şi se pare că se pricepe şi în bucătărie, nu doar la cântat. Solista a pregătit mini tarte cu brânză dulce şi stafide şi le-a dat reţeta şi admiratorilor ei de pe Facebook. Ea şi-a pus şorţul şi i-a demonstrat fiului ei că este o bună bucătăreasă.

anna lesko bucatareasa

Anna Lesko găteşte pentru fiul ei
foto: arhiva personală

„La cererea voastră, aveţi aici reţeta. E simplu! 500 gr. brânză de vaci, 4 ouă, zahăr după gust, stafide, coajă de lămâie rasă, câteva linguri de griş şi dacă vă place o banană. Totul se amestecă, iar restul îl puteţi vedea în video. La cuptor se ţine 35 de minunte. Poftă bună! O săptămână reuşită!”, a mărturisit artista.

Anna Lesko a devenit mămică în urmă cu doi ani. Solista şi-a ţinut ascunsă sarcina şi a anunţat abia în luna a opta că aşteaptă un copil.

Sursa: click.ro