Cel puţin 10 morţi după prăbuşirea unei pasarele peste o șosea, în India. ”Situaţia este îngrozitoare!”

Cel puţin 10 morţi după prăbuşirea unei pasarele peste o șosea, în India. ”Situaţia este îngrozitoare!”

Cel puţin 10 persoane şi-au pierdut viaţa joi şi 150 se crede că au rămas blocate după ce o pasarelă aflată în construcţie s-a prăbuşit peste o şosea, în oraşul Calcutta, din estul Indiei, informează agenţiile internaţionale de presă, potrivit Agerpres, citată de antena3.ro

Pompieri şi cetăţeni încearcă să-i scoată cu mâinile goale pe cei prinşi sub dărâmăturile structurii de metal şi ciment construită în apropierea unui cartier comercial.

În imaginile difuzate de televiziuni se putea vedea o mână însângerată ieşind de sub ceea ce părea a fi o traversă de mari dimensiuni. Oamenii încercau să ofere sticle cu apă supravieţuitorilor prinşi sub dărâmături.

‘Situaţia este îngrozitoare. Până acum nimeni nu are habar câţi oameni sunt blocaţi’, a declarat un ofiţer de poliţie sosit la faţa locului.

Un martor a declarat pentru Reuters că paramedicii încercau să elibereze oamenii dintr-un taxi care a fost zdrobit în urma prăbuşirii pasarelei. Structura se afla în construcţie din 2009, iar data finalizării lucrării fusese depăşită în mai multe rânduri.
Foto: pixabay.com