Ce a făcut Oana Pellea când s-a „săturat” de discursul lui Florin Piersic

Ce a făcut Oana Pellea când s-a „săturat” de discursul lui Florin Piersic

Florin Piersic a fost premiat luni, 28 martie, în cadrul Galei Gopo, cu Premiul pentru Întreaga Carieră. Așa cum și-a obișnuit publicul, iubitul actor nu s-a mulțumit să spună doar câteva cuvinte și, cunoscut pentru debitul verbal, a părut că vrea să stea pe scenă ore întregi. Un moment amuzant care i-a avut ca protagoniști pe Oana Pellea și Florin Piersic a făcut deliciul celor prezenți la Teatrul Național București.

Florin Piersic este cunoscut nu doar pentru rolurile magistral jucate, dar și pentru pasiunea de a vorbi și vorbi…și vorbi. De fiecare dată când este invitat la o emsiune, depășește spațiul de emisie, dar nimeni nu se supără, întrucât discursurile lui sunt delicioase. Așa se face că și la Gala Gopo, la care a primit Premiul pentru Întreaga Carieră, organizatorii au avut nevoie de un mic ajutor pentru a întrerupe poveștile lui Piersic.

oana pellea florin piersic gopo

Oana Pellea și Florin Piersic au fost personajele unui moment amuzant la Gala Premiilor Gopo
Foto: Gheorghe Chelu

Ajutorul a venit fără a fi cerut, în persoana Oanei Pellea. Marea actriță a decis că este cazul să urce pe scena de la TNB și să-l întrerupă pe mult iubitul Florin Piersic. L-a luat de mână și i-a sugerat că este momentul să coboare, în râsetele celor din public.

Piersic, Leonardo DiCaprio și ursul

florin piersic

Florin Piersic a fost emoționat la primirea premiului
Foto: Gheorghe Chelu

Premiile Gopo înseamnă pentru industria de film din România ceea ce înseamnă Oscarurile pentru americani, așa că Leonardo DiCaprio nu a scăpat de remarcile marelui nsotru actor, care a făcut o mică glumă cu privire la lupta lui Leo cu ursul, celebra scenă din The Revenant, spunând că și el s-a luptat cu ursul, dar diferența a fost că pe el ursul l-a plăcut.

Sursa: click.ro

Foto: Gheorghe Chelu