David Beckham este cel mai devotat tătic! Uite ce face pentru Harper

David Beckham este cel mai devotat tătic! Uite ce face pentru Harper

David Beckham face orice pentru fetița lui de 4 ani. Micuța Harper Seven este cea mai răsfățată din familia fostului fotbalist englez pentru că este mezina și singura fetiță pe care cuplul Victoria-David o are. Și ce nu face un tată îndrăgostit până peste urechi de cea mai mare comoară a lui?

Așa se face că David dă din când în când în mintea copiilor, iar soția lui este mereu acolo pentru a împărtăși cu fanii celor doi. Cea mai nouă preocupare a lui Beckham este să coasă hăinuțe pentru păpușile lui Harper. Cu mare atenție, cu acul și ața în mână și cu modelul pe care trebuie să-l urmeze în poală, fostul căpitan al Angliei pare total dedicat „noii profesii”.

david beckham

Victoria a publicat pe Instagram această fotografie cu soțul său
Foto: arhivă personală

Nu este pentru prima dată când David intră pe mâinile fetiței sale și face tot ceea ce aceasta îi propune. Indiferent că este vorba despre o mică petrecere în doi și multe păpușele, la un ceai, o pereche de cercei pe care vrea să o agațe la urechile tatălui sau o bentiță colorată pe care să i-o pună pe cap, simpatica Harper reușește mereu să creeze momente de neuitat tată-fiică.

david beckham

David și Harper petrec momente prețioase împreună
Foto: arhivă personală
Sursa: click.ro
Foto: Getty