Câştigătoarea Eurovision: „Primesc cu braţele deschise săgeţile veninoase”

Câştigătoarea Eurovision: „Primesc cu braţele deschise săgeţile veninoase”

Cea care va reprezenta în acest an R. Moldova la Eurovision este Lidia Isac. Deşi nu a fost favorita juriului, tânăra a avut cel mai mare număr de voturi din partea publicului.

În R.Moldova, Preselecţia naţională Eurovision e condimentată an de an cu scandal. De fiecare dată asistăm la un schimb de replici tăioase între concurenţi şi membrii juriului. În acest an, Lidia Isac va merge la Stockholm, Suedia. Melodia sa nu a fost una din cele mai bune care au ajuns în finala concursului, însă televotingul, dar şi banii investiţi în el, şi-au spus cuvântul.
Câştigătoarea a fost criticată de internauţi, care consideră că mai are de muncit la capitolul voce şi că melodia sa nu e demnă de a ne reprezenta ţara. Şi unii concurenţi susţin că „la anul nu va mai participa niciun artist” şi că „Moldova va fi catastrofă la Eurovision şi în acest an”.
Lidia Isac a postat un mesaj pe contul său de Facebook, în care le mulţumeşte prietenilor şi le răspunde celor care îi critică melodia şi prestaţia din finala Eurovision: „Primesc cu brațele deschise săgețile veninoase, dar le transform în dragoste, înțelegere, învățătură și le trimit înapoi în Univers. Doresc tuturor să-și aibă steaua norocoasă. Pentru orice om e loc sub soare! Prieteni, vă mulțumesc! Peace.”