Performanță uluitoare! Cinci perechi de gemeni născuți într-o familie din SUA: “Trăim un miracol”

Performanță uluitoare! Cinci perechi de gemeni născuți într-o familie din SUA: “Trăim un miracol”

Două gemene identice din statul american Utah au reușit o performanță uluitoare. Acestea se mândresc cu un număr record de gemeni în familia lor: cinci perechi. 

Kerri Bunker și Kelli Wall ( 36 de ani) sunt gemene identice și au împreună nouă copii, sub vârsta de cinci ani, dintre care patru perechi de gemeni. Wall a născut primul set de gemeni în octombrie 2010, după o fertilizare in vitro.

Bunker și soțul ei au apelat, de asemenea, la fertilizare in vitro și 11 luni mai târziu au devenit și ei părinți de gemeni. Apoi Bunkers a rămas însărcinată iar pe cale naturală și a adus pe lume al treilea copil, Sadie. „Medicii ne-au spus că nu vom putea rămâne însărcinate niciodată pe cale naturală”, a spus Kerri amuzată pentru CBS Salt Lake City.

Cu toate acestea, cele două surori au continuat să facă tratamente de fertilizare, iar Kelli a rămas din nou gravidă. Astfel, după câteva luni a aflatcă are tot gemeni. La scurt timp după ea, a aflat și Kerri că e însărcinată tot cu gemeni. „Încă nu-mi vine să cred. Mama și tata ne-au spus că, în mod clar, copiii aștia trebuiau să vină. Există un motiv. Mi se pare că trăim un miracol. Simțim că acești copii sunt un dar de la Dumnezeu. Sincer”, a spus una dintre surori.

Kerri și Kelli își construiesc acum case una lângă cealalta ca să-și crească copiii împreună. “Sora mea are patru copii, dintre care cei mai mari au 5 ani. Iar eu am cinci copii, cei mai mari în vârstă de 4 ani. Este grozav. Eu am avut întâi o pereche fata-băiat, iar ea a făcut două fete, după care ea a născut o pereche fată-băiat, iar eu doi băieți. Așa că ne-am aranjat”, a mai spus Kerri.

Sursa: libertatea.ro

Comentează