Cea mai scumpă despărţire din lume: 99 de coliere şi 147 de inele

Cea mai scumpă despărţire din lume: 99 de coliere şi 147 de inele

Caz şocant în Florida! Scott Patrick Mitchell s-a trezit prădat de iubita sa, Mary Catherine Hunt. Bărbatul este victima celei mai scumpe despărţiri din lume, după ce “fosta” l-a uşurat de milioane de dolari.

Povestea lui Scott Patrick Mitchell, de 44 de ani, patronul companiei Simply Organic, din Palm Harbor, a şocat întreaga planetă. Bărbatul spune că a iubit-o la nebunie pe logodnica sa, Mary Catherine Hunt, de 29 de ani, dar a trebuit să renunţe la ea după ce l-a zgâriat până la sânge pe faţă de trei ori. Anul trecut, în iunie, i-a spus frumoasei blonde că totul s-a terminat între ei şi a anulat nunta pe care urmau s-o facă în luna august, după doi ani de relaţie.

La scurt timp după aceasta, Scott s-a trezit că i-au dispărut toate bijuteriile din casă. Mary i-a furat nu mai puţin de 99 de coliere de aur cu diamante, 147 de inele de aur şi 172 de diamante, în valoare de 2,1 milioane de dolari. Bărbatul şi-a dat seama de dispariţia acestora abia după ce fosta iubită a plecat din casa lui. “Am iubit-o nebuneşte. I-am dat cifrul de la seiful de valori, o lăsam să-mi conducă maşina Mercedes Benz comandată în 2015. Îi plăteam asigurările, datoriile de pe cărţile de credit. Nu mă aşteptam să-mi facă aşa o pagubă”, a spus bărbatul.

Femeia a negat tot timpul că a plecat cu ceva din casa lui. Însă Scott a aflat că aceasta, împreună cu mama ei, au vrut să trimită un colet mare prin poştă, cu valoare declarată de 50.000 de dolari. Îşi luaseră precauţia de a primi aceşti bani drept despăgubiri, în caz că pachetul s-ar fi pierdut. Însă au fost nevoite să micşoreze valoarea la 3.000 de dolari, pentru ca trimiterea pachetului să coste mai puţin.

În cele din urmă, tatăl blondinei le-a dat de gol. Bărbatul, care locuieşte în Pirates Point, Virginia, s-a îmbătat şi l-a sunat pe omul de afaceri pentru a-i spune că i-a fost livrată prin poştă o cutie cu bijuterii din Florida. Pesemne că fiica şi soţia nu apucaseră să-i spună că era prada lor. Acum, Scott a dat-o în judecată pe fosta iubită pentru a-şi recupera bijuteriile.

Sursa: click.ro

Comentează