A câştigat un concurs de frumuseţe, deşi toti au râs de greutatea ei

A câştigat un concurs de frumuseţe, deşi toti au râs de greutatea ei

După ce ani de-a rândul a fost criticată pentru greutatea sa, Mar Tarres, o femeie de 28 de ani născută în Peru, a realizat o pagină de Facebook pe care postează fotografii și mesaje motivaționale, adresate tuturor femeilor care se confruntă cu orice fel de insulte adresate lor pentru felul în care arată.

Ceea ce tânăra a reușit prin campania sa poate fi considerată o adevărată performanță: redefinirea standardelor de frumusețe.  Mar Tarres, stabilită acum în Argentina, demonstrează că normele 90-60-90 sunt doar niște banale șabloane de care nimeni nu  ar trebui să țină cont. Frumusețea vine din interior și din atitudinea pe care o persoană o afișează.

mar tarres concurs de frumusete

Mar și prietenele ei se simt confortabil în propria piele
Foto: arhivă personală

Înscrisă într-un concurs care a avut ca scop stabilirea celui mai frumos corp al verii, Tarres a arătat, prin câștigarea acestuia,  că fiecare om este frumos în felul său. “Oamenii au votat pentru un corp normal, cu celulită, vergeturi , kilograme în plus șl sâni lăsați după alăptare. Nimeni nu ar trebui să ne spună ce este frumos și ce este urât. Frumusețea este în ochii privitorului.”, a declarat Mar, citată de Daily Mail.

mar tarres frumusete

Mar Tarres nu se sfiește să pozeze în costum de baie
Foto: arhivă personală

Femeia, care în viața de zi cu zi este comendiant,  a fost aproape de a se retrage din concurs, după ce o serie de insulte au invadat Facebook-ul. Victoria ei a fost catalogată ca un câștig al femeilor de pretutindeni.

Sursa: click.ro