Ce îi reproșează Mioara Roman lui Petre Roman

Ce îi reproșează Mioara Roman lui Petre Roman

După 35 de ani de căsnicie, drumurile Mioarei și ale lui Petre Roman s-au separat. Astăzi, fostul premier și-a refăcut viața, are un copil și nu prea mai vorbește cu Mioara Roman.

Mioara Roman este în continuare singură și nu pare că a trecut complet peste despărțirea de Petre Roman. Deși nu-l vorbește niciodată de rău, fostul ei soț i-a rămas Mioarei în inimă.

“Nu mi-aș fi închipuit niciodată că familia nostră va putea fi dezmembrată. Noi eram mai de modă veche și părea că nu. Am avut și avem probleme sociale. Pentru noi, politica a însemnat ceva devastator. Nu aș fi trăit 35 de ani lângă un om pe care nu-l apreciam și respectam? Îi reproșez că mi-a luat bicicleta și nu am cerut-o înapoi, că nu prea vorbim”, a spus Mioara Roman la Antena Stars.

Cât despre situația ei financiară, Mioara Roman a punctat: “Cum crezi că o femeie cu educația mea ar spune că nu are ce mânca? Nu e adevărat, o ducem normal. Eu am o pensie bună. Eu lucrând la radio am primit patru camere. (…) Și când era domnul Roman prim ministru am vândut bijuterii”.
Sursa: libertatea.ro

Comentează