Frigiderul ăsta îţi pregăteşte casa de petrecere

Frigiderul ăsta îţi pregăteşte casa de petrecere

Viitorul sună mai bine ca oricând! Inventatorii din toată lumea şi-au dat întâlnire în Las Vegas la Salonul Consumatorilor de Electronice. Creaţiile lor şochează pentru că ajung să ne transforme casa într-un cuibuşor în care suntem răsfăţaţi de roboţi. Mai mult decât atât, din 2017, nu vom mai mişca un deget şi toate problemele se vor rezolva.

Pare greu de imaginat, dar asta ne oferă ştiinţa. Momentan preţul este un pic piperat pentru că este tehnologie de prim nivel, dar în viitorul foarte apropiat 90% din problemele noastre zilnice vor fi rezolvate până să ne dăm jos din pat. De la robotul care bea cu tine un pahar de alcool şi îţi înghite glumele nesărate, după ce te-ai ameţit bine, şi până la drona care te duce la serviciu printr-o simplă comandă dată de pe telefonul mobil, absolut orice nevoie omenească este satisfăcută de un robot creat special.

La SCE (Salonul Consumatorilor de produse Electronice din Las Vegas, Nevada, SUA), inventatorii au depăşit orice imaginaţie. Pentru 3.799 de dolari scapi de grija petrecerilor. De ce? Pentru că Whirlpool French Door Bottom Mount Refrigerator face totul pentru tine. Prepară cocktailuri, îngheţată, răceşte băutura, dă comandă pe Internet la produsele pentru invitaţi, pregăteşte atmosfera în casă şi melodiile pentru petrecere. Cum? Simplu. Dai comandă de pe telefonul mobil inteligent folosind aplicaţia care te conectează la frigider şi îi spui câţi invitaţi aştepţi, de ce produse ai nevoie pentru petrecere şi ce muzică să îţi pregătească. Frigiderul inteligent se ocupă în absenţa ta. Tu trebuie doar să intri pe uşă şi să aştepţi invitaţii. Totul e pregătit. Gheaţă e din belşug, salata de fructe cu frişcă, pregătită, sandvişurile aranjate şi cocktailurile preparate în rezervoare speciale, gata să fie turnate în pahare.

Dar asta nu e tot. La SCE, inventatorii au lansat “dresorul pentru câine”, lingura care îţi convinge copilul să “pape tot”, oglinda care îţi rezolvă problemele şi îţi face analizele medicale, grătarul inteligent care depăşeşte orice maestru-bucătar şi masca de faţă care te întinereşte cu 10 ani. Şi dacă nu e de ajuns, la SCE firme prestigioase din lume au pregătit “piticul care prinde hoţi“, robotul-menajeră şi sentaţionala “bentiţă cu laser” care creşte păr până şi acolo unde nu a mai crescut demult. Şi nu în cele din urmă, dulapul în care hainele se spală singure şi sunt curăţate de 99% din bacterii şi ies gata călcate, numai bune pentru a fi îmbrăcate la serviciu.

Sursa: click.ro
Foto: Guliver/ Getty Images/ Afp/ AP