Și-a lăsat mașina pe malul lacului și s-a trezit cu ea înghețată bocnă

Și-a lăsat mașina pe malul lacului și s-a trezit cu ea înghețată bocnă

O imagine care ne arată fața cruntă a iernii a făcut înconjurul lumii, în ultimele zile. După o noapte de ninsoare și vânt puternic, rezindenții din Hamburg, New York, s-au trezit cu mașinile înghețate bocnă, duminică (19 ianuarie). Cea mai ghinionistă persoană a fost un bărbat care și-a parcat mașina pe malul lacului Erie. Valurile și rafalele de vânt i-au transformat automobilul într-o veritabilă sculptură de gheață.

Acesta este un exemplu foarte bun care îți demonstrează de ce nu trebuie să-ți lași mașina parcată lângă un lac, mai ales pe timpul iernii. Un autovehicul Mitsubishi Lancer parcat în New York, pe malul lacului Erie, în apropiere de Buffalo, a fost transformat într-o adevărată operă de artă. Rafalele de vânt și ninsoarea au transformat mașina într-o sculptură de gheață. Într-o notă amuzantă, proprietarul autovehiculului, Justin Yelen, în vârstă de 24 de ani, a declarat pentru ABC: „Sper să vină vara mai repede”.

The Washington Post a titrat: „Poza săptămânii: O mașină parcată lângă lacul Erie pare scoasă din animația «Frozen» („Regatul de gheață” n.r )”. Imaginile cu mașina transformată complet de gheață au ajuns virale pe toate rețelele de socializare.

Vezi aici cum arată mașina

Sursa: click.ro