PRIMA fotografie cu băieţelul lui Valy Boghean!

PRIMA fotografie cu băieţelul lui Valy Boghean!

Sărbătoare mare în familia lui Valy Boghean! Fiul său, Teodor-Vasile, împlineşte vârsta de doi anişori. Cu această ocazie, Violeta, soţia artistului, a făcut publică şi prima fotografie cu micuţul omagiat.

„La mulţi ani, Teodor-Vasile! La mulţi ani, fiul meu!”, se arată în mesajul postat de cea care, acum trei ani, a devenit doamna Boghean.
Cu toate că preferă să fie discret atunci când vine vorba de familia sa, într-un interviu pentru JURNAL de Chişinău, Valy Boghean a mărturisit că Teodor-Vasile este cea mai mare realizare din viaţa sa.
„Teodor s-a obişnuit cu drumurile, nu face nazuri – cred că a înţeles în ce familie s-a născut. În decurs de jumătate de an l-am plimbat pe unde vrei! Chiar şi cu avionul a zburat, de călătoriile cu automobilul nici nu mai zic. El trăieşte ca şi noi: în maşină şi mereu pe drumuri. Atât mie, cât şi soţiei mele, ne place să-l alintăm şi să-l răsfăţăm cu daruri. De multe ori spun că băiatul meu are mai multe jucării decât am avut eu şi toţi fraţii mei la un loc. Şi eram 14 la număr!”, ne povestea zâmbind muzicianul într-un interviu pe care ni l-a oferit acum o lună.

10177944_814211052024632_893768144357024056_nFoto: Violeta Boghean