Nicoleta Nucă e „Artista anului”!

Anul trecut, Nicoleta Nucă se regăsea în topul basarabenilor care ne duc faima în lume, iar în 2015 a luptat din greu ca să convingă şi în continuare publicul că merită să fie artistă apreciată pe ambele maluri ale Prutului. Astăzi, basarabeanca noastră colaborează cu cei mai în vogă artişti din România şi a semnat contracte cu cea mai cotată casă de discuri.

Central_nicoleta nucaÎn 2015, Nicoleta Nucă s-a încununat de succes, tânără interpretă meritând cu desăvârşire titlul „artista anului”.
I-a fost de ajuns un an ca să se integreze în showbizul din România, ajungând să fie considerată de greii muzicii româneşti drept una din cele mai bune voci de peste Prut.
A lansat mai multe piese, a filmat câteva videoclipuri, a semnat un contract important cu Global Records şi cea mai mare dorinţă i s-a împlinit: a cântat pe aceeași scenă cu Ştefan Bănică Jr. În plus, solista se pregăteşte să întâmpine noul an muncind, căci va avea trei concerte în Bucureşti şi în Piteşti. Solista va face „slalom”, însă merită: circa 2.000 de euro pe concert.
Deşi a atins culmile succesului în spaţiul românesc, chişinăuiana afirmă că nu a uitat de unde a pornit şi nu se va lăsa schimbată de faimă, ea rămânând o fată simplă.

Nicoleta Nucă spune că nu are idoli, iar pe artiştii de talie internaţională îi consideră profesori de la care are ce învăţa.
Spune că pentru a se integra în showbizul românesc a muncit foarte mult, cu tenacitate, ambiţie, talent, dar şi cu „ceva în plus decât au ceilalți”.
Melodia „Nu sunt” i-a adus popularitatea mult aşteptată. De cum a auzit sigle-ul, a ştiut că acesta va deveni hit, însă avea o mică temere: „Nu eram atât de bine cunoscută şi-mi era în grijă că din cauza asta melodia nu va avea succesul pe care-l merită. Însă uite că publicul a apreciat-o, aceasta devenind foarte populară şi solicitată la posturile de radio”.

În acest moment, inima artistei este liberă, dar afirmă că-i este bine şi aşa, căci nu e genul de femeie care-şi doreşte cu disperare să fie la braţul cuiva. „Mă concentrez în primul rând pe carieră. Dacă o fi să întâlnesc persoana potrivită, e bine. Dacă nu, tot bine e”, precizează zâmbind frumoasa şatenă.

One Comment