Cum s-a apărat Steve Harvey, după ce a încurcat concurentele la Miss Universe? VIDEO

Cum s-a apărat Steve Harvey, după ce a încurcat concurentele la Miss Universe? VIDEO

Aseară, 20 decembrie, a avut loc Gala Miss Universe 2015. Din păcate, show-ul a fost umbrit de o gafă incredibilă: Steve Harvey a încurcat câştigătoarea concursului.

Pia Alonzo Wurtzbach, reprezentanta statului Filipine, a fost desemnată învingătoare a concursului Miss Universe 2015, duminică seară, la Las Vegas, în urma unui concurs de frumuseţe marcat de o gafă uriaşă a prezentatorului, care anunţase că reprezentanta Columbiei a câştigat competiţia.

La finalul galei, comedianul Steve Harvey a încercat să se apere pe Twitter: „Aș vrea să-mi cer scuze atât lui Miss Columbia cât și lui Miss Filipine, pentru gafa mea uriașă. Mă simt teribil!”.

Acesta a revenit: „Apoi, aș vrea să le mai cer scuze privitorilor pe care i-am dezamăgit, de asemenea. A fost o eroare uriașă”.

Aseară, Steve Harvey a anunţat, în mod eronat, că Miss Columbia a câştigat cea de-a 64-a ediţie a concursului Miss Universe, difuzat în direct de postul de televiziune Fox.

Adevărata câştigătoare este însă Pia Alonzo Wurtzbach, actriţă şi model filipinezo-german, născută la Stuttgart şi crescută în Cagayan de Oro, care fusese anunţată iniţial drept ocupantă a locului al doilea.

Vezi AICI IMAGINI!

Sursa: libertatea.ro

One Comment