CA SĂ VEZI! Sofia Rotaru s-a răzgândit

CA SĂ VEZI! Sofia Rotaru s-a răzgândit

Vara trecută şi-a anulat toate concertele în Rusia, ca urmare a conflictului ruso-ucrainean, acum însă anunţă că pentru un onorariu bun ar accepta să cânte la Moscova de Revelion.

Pentru un recital în noaptea dintre ani, interpreta cu origini româneşti cere 4,5 milioane de ruble (circa 60 mii de euro), iar pentru un concert în noaptea de Revelion preţul creşte de două ori. Despre aceasta a anunţat purtătorul de cuvânt al Sofiei Rotaru.

În afară de aceasta exorbitanta sumă care se poate ridica la aproape 120 mii de euro, cei care vor să se delecteze ascultând-o live în noaptea spre 1 ianuarie vor trebui să achite din buzunarul lor deplasarea echipei interpretei din Ucraina până în Rusia.

„Artista se va caza în apartamentul pe care-l deţine la Moscova, dar pentru membrii trupei sale de balet şi pentru instrumentiştii care vor urca pe scenă cu ea, organizatorii vor trebui să închirieze mai multe camere la hotelul „Ukraina”. O altă condiţie e ca în cabina de machiaj Sofia Rotaru să aibă fructe proaspete şi apă. Un recital durează 40 de minute şi e compus în principal din hituri mai vechi”, a declarat reprezentantul ei, Serghey Lavrov. Acesta a mai adăugat că, dacă va fi rugată frumos, artista ar putea cânta o piesă şi de două ori, dar nu va accepta nici în ruptul capului să se aşeze la masa vreunuia dintre invitaţi.

Lavrov a mai spus că Sofia Rotaru ar prefera să nu lucreze în noaptea de Anul Nou, ci să rămână acasă, alături de cei dragi.

N.T.

One Comment