Mesajul EMOȚIONANT al lui Keanu Reeves! Ce a scris actorul a făcut furori! Nimeni nu o putea spune mai bine!

Mesajul EMOȚIONANT al lui Keanu Reeves! Ce a scris actorul a făcut furori! Nimeni nu o putea spune mai bine!

Keanu Reeves este un actor aparte. Sensibil, cu o poveste de viață demnă de un film la Hollywwod, Keanu nu uită să fie om.

Ieri, Keanu Reeves (50 de ani) a postat un selfie făcut pe o stradă aglomerată. Imaginea a fost însoțită de un mesaj cât se poate de emoționant.

”Vedeți oamenii acestia, din spatele meu? Se grăbesc la munca și nu sunt atenti la nimic. Uneori, suntem atât de prinși în viața noastră cotidiană, încât uităm să ne acordam timpul de a ne bucura de frumusetea vietii. E ca si cum am fi niste zombie. Priveste in sus si scoate-ti castile de la urechi. Saluta un om pe care il vezi, poate chiar imbratiseaza pe cineva care pare ca sufera. Fii cuiva de ajutor. Trebuie sa-ti traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima. Ceea ce nu stiu oamenii despre mine e faptul ca am suferit de depresie, acum câțiva ani. N-am spus nimic, nimănui. A trebuit sa lupt singur ca sa ies de acolo. Persoana care mă tinea departe de fericire eram chiar EU. Fiecare zi e prețioasă, asa ca haideti s-o tratam ca atare. Ziua de mâine nu este garantată, asa ca haideți să trăim azi! Sper să distribuiți această postare, să raspanditi iubirea în aceste sărbatori”, a notat actorul.

Postarea a adunat peste 100.000 de like-uri și peste 50.000 de share-uri, fiind un real succes în mediul online.

El e Keanu Reeves!


Sursa: libertatea.ro