Au chemat poliţia când au văzut cum şi-a decorat casa de Crăciun

Au chemat poliţia când au văzut cum şi-a decorat casa de Crăciun

O familie de americani a intrat în spiritul sărbătorilor de Crăciun, însă gestul lor i-a şocat pe vecini.

Aceştia au decis să sfideze gruparea teroristă ISIS într-un mod neobişnuit: au decorat casa pe exterior cu un Moş Crăciun luminat, care urinează pe o pancardă pe care scrie cu luminiţe ISIS, scrie Nydailynews.

Gestul lor n-a trecut neobservat de către vecini,care s-au arătat foarte deranajati şi au chemat poliţia, temându-se că nişte simpatizanţi ISIS s-au mutat lângă ei când au văzut semnul mare cu iniţialele grupării teroriste. Doar că vecinii n-au observat şi restul aranjamentului, care nu este deloc un gest de simpatizare, ci dimpotrivă.

foto: nydailynews

„Cei care au făcut apelul la poliţie s-au temut că proprietarii ar putea avea legătură cu ISIS sau ar fi simpatizanţi. Şeriful le-a făcut o vizită şi a văzut cu ochii lui semnul iluminat pe care scria ISIS, iar pe acoperiş era aşezat un Moş Crăciun, într-o poziţie în care să pară că urinează pe semnul ISIS. Proprietarul ne-a spus că asta a fost modul în care şi-a expus prorpria părere politică” au spus reprezentanţii poliţie într-un comunicat, conform aceleeaşi surse citate mai sus.

Sursa: click.ro