Rugăminte emoţionantă a unei fetiţe arse care şi-a pierdut familia

Rugăminte emoţionantă a unei fetiţe arse care şi-a pierdut familia

În luna mai a anului 2013, o nenorocire s-a abătut asupra unei fetiţe din Schenectady, New York. Toată familia ei a murit într-un incendiu, iar ea a suferit arsuri pe 75% din suprafaţă corpului.

Întreaga comunitate s-a mobilizat şi micuţa a primit sprijin nu numai de la ei, ci din toate colţurile lumii. Toţi au încercat să o susţină pe copila şi să îi ofere afecţiunea de care ducea lipsa, mai ales în momentele dificile când era spitalizată, scrie The Mirror.

Acum, în prag de Sărbători, micuţa îşi doreşte doar un singur lucru: să primească scrisori de la oameni pe care nu îi cunoaşte.

Pentru a se asigura că Safyre va avea parte de un Crăciun magic în acest an, utilizatorii Facebook au creat o pagină numită Safyre Schenectady’s Super Survivor prin care ţin la curent oamenii interesaţi de soarta ei. De asemenea, a fost concepută o campanie de scrisori prin care oamenii sunt încurajaţi să îi trimită mesaje de susţinere lui Safyre. Sute de oameni îi trimit scrisori de Crăciun lui Safyre.

Safyre primeşte bucuroasă mesaje de la cei care vor să îi aducă o bucurie de Crăciun
Foto: Mirror

„Sper că simţi bucurie în fiecare an, de Crăciun şi sper că tu ştii că faci parte din această fericire, de asemenea!”, a fost mesajul unei internaute.

În primăvara anului 2013, a izbucnit un foc care a mistuit casă în care se afla David Terry alături de copiii lui: Safyre (5 ani), Layah (3 ani), Michael (2 ani) şi Donovan (11 luni). Focul, care se pare că a fost stârnit intenţionat, a omorât fiecare membru al familiei, mai puţin pe micuţa Safyre.

Aceasta a supravieţuit datorită tatălui ei care a protejat-o până în ultima clipă cu trupul sau. Safyre, singura supravieţuitoare, a suferit arsuri pe mai mult de 75% din suprafaţa corpului. În ultimii doi ani a fost supusă unor intervenţii chirurgicale mult prea dure pentru vârstă ei fragedă. Acum, fetiţa primeşte sute de scrisori de Crăciun din partea unor necunoscuţi care vor, pur şi simplu, să îi facă sărbătorile mai frumoase.

Sursa: click.ro
Foto: Mirror

Comentează