Mark Zuckerberg a devenit tată. Anunţul neaşteptat făcut în ziua în care soţia lui a născut

Mark Zuckerberg a devenit tată. Anunţul neaşteptat făcut în ziua în care soţia lui a născut

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a devenit tată, după ce soţia lui, doctorul Priscilla Chan, a născut o fetiţă, care a primit numele Max.

Acesta este primul copil al lui Mark Zuckerberg şi al soţiei sale, Priscilla.

În ziua naşterii primei moştenitoare a co-fondatorului Facebook, acesta a făcut un anunţ la care nimeni nu se aştepta: îşi va folosi aproape întreaga avere, ceea ce înseamnă 45 de miliarde de dolari, în scopuri caritabile.

Vom da 99% din acţiunile noastre la Facebook – a căror valoare se ridică în prezent la aproximativ 45 de miliarde de dolari – pentru ca în timpul vieţii noastre şi împreună cu mulţi alţii să îmbunătăţim această lume pentru generaţia viitoare”, a afirmat Mark Zuckerberg, pe Facebook, citat de libertatea.ro

Au încercat ani la rând să aibă un copil

Mark Zuckerberg, în vârstă de 31 de ani, a anunţat, în luna august, că soţia sa, Priscilla Chan, este însărcinată, sarcina fiind destul de evoluată la momentul respectiv, după cum a precizat cofondatorul Facebook.

La momentul respectiv, Mark Zuckerberg a făcut public faptul că el şi Priscilla au mai încercat să aibă copii, însă primele trei sarcini ale soţiei sale nu au putut fi duse la bun sfârşit.

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au cunoscut la Universitatea Harvard, unde au fost colegi, şi au avut o relaţie de peste zece ani înainte de a se căsători, în anul 2012.

Mark Zuckerberg este în prezent unul dintre cei mai tineri şi de succes oameni de afaceri din lume, având o avere estimată de Forbes la 46,8 miliarde de dolari.

Comentează