Cele mai frumoase relaţii de prietenie de la Hollywood

Cele mai frumoase relaţii de prietenie de la Hollywood

Se spune că în industria cinematografică sunt multe invidii. Dar uite că unele relaţii de prietenie durabile contrazic asta. Sunt staruri care ştiu să păstreze o legătură frumoasă ani buni, chiar şi la distanţă.

Ducele şi Ducesa de Cambridge şi celebrul cuplu Brangelina reuşesc să se vadă destul de rar, dar acest lucru nu-i împiedică absolut deloc să păstreze o relaţie de prietenie. De fiecare dată când ajung în capitala Angliei, Brad şi Angelina neapărat îşi găsesc timp pentru o vizită la Palatul Kensington, unde locuiesc Prinţul William şi Kate. Vă întrebaţi ce au în comun cele două cupluri şi despre ce discută atunci când stau departe de ochii curioşilor? Ei bine, cu siguranţă subiectele principale sunt odraslele lor. Mai ales că ducesa are deja doi copii, iar Angelina are şi ea o droaie de micuţi.

Ben Affleck şi Matt Damon

Ben Affleck şi Matt Damon

Matt Damon şi Ben Affleck
Foto: Getty Images

Prietenia dintre frumoşii Hollywood-ului, Ben Affleck şi Matt Damon are o cu totul altă poveste. Cei doi actori au copilărit împreună şi de atunci sunt prieteni de nedespărţit. Ambii au cariere de succes în cinematografie. Ba chiar s-au făcut remarcaţi jucînd tot împreună în filmul „Good Will Hunting”. Mai mult decât atât, Damon şi Affleck au câştigat Oscarul pentru cel mai bun scenariu, de altfel primul premiu din cariera lor. Presa americană a speculat la un moment dat că între Ben şi Matt ar exista ceva mai mult decât o simplă prietenie. Se pare că cei doi actori sunt veri de gradul 10.

Jennifer Aniston şi Courteney Cox

Jennifer Aniston şi Courteney Cox

Jennifer Aniston şi Courteney Cox
Foto: Getty Images

Jennifer Aniston şi Courteney Cox au fost cele mai bune prietene pe platourile de filmare. Cele două actriţe au devenit de nedespărţit şi în viaţa reală chiar din momentul în care s-au cunoscut. Prietenia dintre Jen şi Courteney rezistă deja de două decenii, încă de pe vremea când filmau pentru celebrul serial „Friends”. Adesea, Jennifer vorbeşte despre cât de şocată a fost de onestitatea prietenei sale atunci când a cunoscut-o. Dar de atunci a pornit o legătură care rezistă până astăzi. Ba mai mult, Courteney chiar a rugat-o pe Jennifer să-i fie naşa fetiţei ei, deci vorbim despre o prietenie pe viaţă.

Drew Barrymore şi Cameron Diaz

Drew Barrymore şi Cameron Diaz

Drew Barrymore şi Cameron Diaz
Foto: Getty Images

Prietenia dintre Drew Barrymore şi Cameron Diaz s-a legat în acelaşi mod ca în cazul colegelor lor de breaslă, Jennifer Aniston şi Courtney Cox. Cele două actriţe s-au cunoscut pe platourile de filmare a peliculei „Charlie’s Angels”. De atunci au rămas de nedespărţit. Divele au fost surprinse de paparazzi de nenumărate ori împreună la diverse petreceri, pe plajă sau la plimbare prin oraş. Ele susţin că prietenia lor este una adevărată care durează de mai bine de 15 ani de zile.

Cameron Diaz şi Snoop Dogg

Cameron Diaz şi Snoop Dogg

Snoop Dogg şi Cameron Diaz
Foto: Getty Images

Mai greu de crezut este faptul că focoasa blondă Cameron Diaz are ceva în comun cu rapperul Snoop Dogg. Se pare că cei doi s-au împrietenit încă de pe vremea când învăţau la Colegiul Politehnic din Long Beach. Cameron îşi aduce aminte cu placere de acele timpuri. Ba mai mult, ea a recunoscut că a cumpărat nu o singură dată substanţe interzise de la Calvin Broadus, numele adevărat al lui Snoop Dogg.

Sursa: click.ro
Foto: Guliver, Getty Images