Jasmin, copia mamei sale! FOTO

Jasmin, copia mamei sale! FOTO

În interviuri, Jasmin vorbeşte adesea şi cu multă căldură despre mama ei, care a decedat când cântăreaţa avea doar 19 ani. De altfel, şi pe fetiţa ei, Sara Shor a numit-o Margarita, în cinstea mamei sale, scrie 7days.ru.

Recent Jasmin a postat pe net o fotografie din 1977 în care ea, mică, apare alături de cea care i-a dat viaţă. Cei care au văzut poza s-au putut convinge că Jasmin e leită mama sa! „Cea mai blândă, gingaşă, scumpă, frumoasă şi iubită. Unica! Aşa mi-o amintesc pe mămica şi o voi iubi mereu, chiar dacă nu mai e alături de mine”, a scris cântăreaţa în comentariul ce însoţeşte imaginea.

11

Apropo, se pare că faptul că interpreta i-a pus fiicei sale numele în cinstea mamei nu e tocmai o idee bună. „Jasmin a avut o relaţie apropiată cu mama sa. Dar nu e o tradiţie bună, să-i dai copilului un nume al unei rude decedate. În câmpul vieţii copilului apar programe străine lui, care nu-l lasă să-şi găsească rostul în viaţă şi-l duc pe urmele rudei decedate. Practica mea de extrasens arată că aceşti copii repetă bolile celor cărora le-a moştenit numele”, a declarat pentru sursa citată extrasensul Natalia Efimova.

N.T.