Bogdan Enache, toboșarul trupei Goodbye to Gravity, a încetat din viață în avionul care trebuia să-l ducă în Elveția

Bogdan Enache, toboșarul trupei Goodbye to Gravity, a încetat din viață în avionul care trebuia să-l ducă în Elveția

Bogdan Enache, toboșarul trupei Goodbye to Gravity, a încetat din viață duminică seară. Tânărul se afla în avionul care trebuia să-l transporte în Elveția.

Bogdan Enache, toboşarul trupei Goodbye to Gravity, a fost adus înapoi în România, după ce starea acestuia s-a agravat.Tânărul trebuia să fie transferat în Elveţia, pentru că nu putea fi tratat corespunzător în ţară, însă medicii au decis să se întoarcă în România. Avionul a aterizat în jurul orei 17:40, la o oră după ce a decolat, pe aeroportul din Otopeni, informează libertatea.ro

Bărbatul a făcut stop cardiac pe drum, iar medicii l-au resuscitat mai mult timp.

Familia lui Bogdan Enache a întâmpinat probleme înainte de a reuși să obțină aprobarea pentru ca acesta să fie transferat în Elveția. Familia vorbit la Spitalul de Arşi despre transferul acestuia în străinătate, fiind informată că printre documentele necesare aprobării cererii trebuie să fie şi dovada că este asigurat în sistemul asigurărilor sociale de stat.

Bogdan Enache nu era însă asigurat, astfel că nu putea pleca în străinătate în baza formularului E112. Situația acestuia a fost rezolvată ulterior și s-a decis transferul lui într-un spital din Elveția.

Alți doi membri ai trupei chitariştii Vlad şi Mihai, s-au stins

În rândul celor 45 de victime ale devastatorului incendiu se numără ambii chitarişti ai grupului, Vlad Ţelea (trecut pe lista victimelor la scurt timp după incident) şi Mihai Alexandru, a cărui moarte a fost confirmată puţin mai târziu. În timp ce familiile, prietenii şi fanii îi plâng amar, Alex Pascu și Andrei Găluţ luptă pentru vieţile lor.