Xenia Sobchak: „Mama îmi zicea că-s urâţică, de aceea trebuie să învăţ bine”

Xenia Sobchak: „Mama îmi zicea că-s urâţică, de aceea trebuie să învăţ bine”

Xenia Sobchak (33 de ani), redactor-şef al revistei „LOfficiel” şi una dintre cele mai stilate femei din Rusia, e cunoscută nu doar pentru activitatea ei în mass-media şi pentru poziţia împotriva politicii lui Putin, dar şi pentru simţul ei autocritic.

Internauţii au tot criticat-o pentru fizicul ei, luând-o peste picior că ar avea „faţă de cal”, dar Xeniei Sobchak nu prea i-a păsat de vorbele dure. Iar drept dovadă, s-a afişat într-o bună zi la o petrecere mondenă purtând mască de… cal. De altfel, jurnalista a declarat în nenumărate rânduri că e conştientă că nu e tocmai o frumuseţe.

 

1

 

„Nu m-am considerat niciodată frumoasă. Încă din copilărie mama îmi spunea: ‘Xiushenka, eşti urâţică, de aceea trebuie să înveţi bine’. Cred că nu ar fi trebuit să-i spună una ca asta unui copil de 7-8 ani, dar am ţinut minte aceste cuvinte. Ştiţi bancul cu maimuţa care nu ştia dacă să stea cu cei frumoşi sau cu cei deştepţi şi alerga de la un grup la altul? Pai uite că eu ştiu din ce categorie fac parte”, a spus jurnalista citată de gordonua.com

 

57c897821296

Xenia Sobchak este unica fiică a fostului primar de Sankt-Petersburg, Anatol Sobchak, decedat în condiţii suspecte. Moştenitoare a unei averi de milioane, cea supranumită „Paris Hilton de Rusia” este prezentatoare de televiziune și radio, actriță, jurnalistă, activistă socială și politică rusă. Ea a devenit cunoscută publicul larg în calitate de gazdă și prezentatoare a unor reality show-uri. În 2013 s-a căsătorit cu actorul Maxim Vitorgan.

N.T.