Andrei Gaidulean, pelerinaj la moaştele Sf. Ierarh Nicolae, făcătorul de minuni // FOTO

Andrei Gaidulean, pelerinaj la moaştele Sf. Ierarh Nicolae, făcătorul de minuni // FOTO

De patru luni, fanii basarabeanului Andrei Gaidulean sunt îngrijoraţi: actorul lor preferat luptă cu o boală grea. Acum vedeta serialelor „Univer” şi „SashaTanya” se află în Germania, unde face un curs de chimioterapie.

La mijlocul verii trecute, mass-media din Rusia anunţa că actorul Andrei Gaidulean, originar din Chişinău, a fost diagnosticat cu cancer. Iniţial acesta a fost internat într-un spital din Moscova, dar pentru că tratamentul recomandat de medicii ruşi nu dădea rezultatele mult aşteptate, pacientul a luat decizia de a pleca în Germania la chimioterapie.

 

1444049239
Nu demult, paparazzi.ru a scris că Andrei Gaidulean se simte mai bine, iar după ce face şi ultimele şedinţe de chimioterapie recomandate pentru boala sa, se va putea întoarce la Moscova. Informaţia dată a fost confirmată de prietenii actorului, dar şi de logodnica acestuia, Diana. Tânăra chiar a postat pe Instagram câteva poze în care apare zâmbitoare, alături de iubitul ei. „Prieteni, vă mulţumim pentru susţinere! Suntem bine!”, a scris aceasta în comentariul la o fotografie. Iar la începutul acestei săptămâni Andrei Gaidulean şi iubita lui au fost în Italia, la moaştele Sf. Ierarh Nicolae, făcătorul de minuni. La întoarcere, basarabeanul a publicat pe internet o fotografie din timpul călătoriei, iar internauţii au comentat faptul că Andrei Gaidulean nu numai că şi-a pierdut părul din cauza chimioterapiei, dar şi pare vizibil îmbătrânit.

 

2
Andrei Gaidulean s-a născut în 1984, la Chişinău. A făcut studii de actorie la Moscova, iar până acum a jucat în 10 filme. În luna iulie a fost diagnosticat cu limfom, o formă de cancer la nivelul ganglionilor limfatici.

N.T.