Anunţul făcut de Mark Zuckerberg, pe Facebook. Ce se va întâmpla cu reţeaua de socializare

Anunţul făcut de Mark Zuckerberg, pe Facebook. Ce se va întâmpla cu reţeaua de socializare

Co-fondatorul Facebook are planuri mari în privinţa celei mai mari reţele de socializare din lume. Mark Zuckerberg a făcut un anunţ surprinzător pe Facebook.

Mark Zuckerberg vrea să lanseze sateliţi în spaţiu, pentru a „livra” internet în orice colţ al lumii. Anunţul a fost făcut pe pagina lui de Facebook.

„Sunt încântat să vă anunţ primul nostru proiect de a livra internet din spaţiu. În sprijinul efortului nostru de a conecta lumea la internet, avem un parteneriat cu Eutelsat pentru a lansa pe orbită un satelit care va conecta milioane de oameni.

In ultimul an, Facebook a cautat noi metode de a livra internet din cer. Pentru a conecta oamenii din regiunile indepărtate, infrastructura obişnuită este adesea dificilă şi ineficientă, aşa că a trebuit să inventam noi tehnologii.

Vom continua să facem orice pentru a conecta oamenii din întreaga lume, chiar dacă asta înseamnă să pătrundem dincolo de planeta noastră”, a scris el, pe Facebook.

În prezent, Facebook numără 1,49 miliarde de utilizatori, iar numărul ar putea creşte fulminant dacă planurile anunţate de co-fondatorul reţelei de socializare vor fi duse la bun sfârşit.