El e bărbatul cu cele mai lungi unghii din lume. Nu le-a mai tăiat de 63 de ani: „Nimeni nu voia să se mărite cu mine” // VIDEO

El e bărbatul cu cele mai lungi unghii din lume. Nu le-a mai tăiat de 63 de ani: „Nimeni nu voia să se mărite cu mine” // VIDEO

Shridhar Chillal nu şi-a mai tăiat unghiile din anul 1952, când avea 16 ani. O întâmplate aparent banală, petrecută la şcoală, l-a determinat să îşi lase unghiile să crească timp de 52 de ani. Iar asta i-a adus foarte multe neajunsuri!

Indianul are 78 de ani şi unghii care măsoară, în total, 9 metri. Unghia de la degetul mare măsoară 2 metri, iar celelalte între 1,60 şi 1,80 metri. De-a lungul timpului, această ambiţie a lui a nu-şi tăia unghiile i-a adus multe probleme, atât profesional cât şi în viaţa amoroasă.

La început s-au opus cei din familie, apoi profesorii, dar eu am decis să nu le mai tai niciodată. Am avut dificultăţi toată viaţa. Nimeni din familie nu voia să îmi spele hainele şi eram nevoit să le apăl singur, la mână. A fost greu să îmi găsesc un serviciu, nimeni nu voia să mă angajeze”, a povestit el, pentru Daily Mail.

Şi femeile fugeau de el!

„Nimeni nu voia să se însoare cu mine. M-am văzut cu 10-12 fete. Dacă ele voiai, familiile lor se opuneau, pe motiv că le-aş fi strâns de gât. Dacă familiile voiau, fetele refuzau, spunând că nu se vor mărita cu o persoană murdară”, a mai spus el.

Până la urmă, indianul s-a însurat cu cumnata fratelui său, pe vremea când avea 29 de ani, Acum, când a intrat în Cartea Recordurilor, Shridhar Chillal are de gând să îşi taie unghiile şi să le doneze unui muzeu.

Sursa: libertatea.ro