I-a luat 6 luni să facă un sandviş de la A la Z

I-a luat 6 luni să facă un sandviş de la A la Z

Toată lumea zice că cel mai simplu şi mai ieftin lucru e să-ţi faci un sandviş! Andy George a dovedit însă că ajunge să te coste 1.500 $ şi durează 6 luni să-ţi produci singur ingredientele.

Dacă iei toate ingredientele de la supermarket, să-ţi pregăteşti un sandviş, nu te costă mai mult de 20 de lei şi durează 5 minute. Andy George (35 de ani) din Minneapolis (nordul SUA) a vrut să vadă cât costă şi cât durează să faci un sandviş cu pui şi brânză, dacă ţi le produci singur. Aşa că a cultivat în grădină salată, castraveţi, grâul pentru pâine. A cumpărat seminţe, le-a plantat, după ce a săpat pământul, a îngrijit cu atenţie culturile.

Grâul a ajuns la maturitate în 120 de zile, castraveţii după 65 de zile, iar salata în 40 de zile. A luat avionul şi s-a dus la Oceanul Pacific, de unde şi-a procurat apă sărată, din care a extras sarea. A pus apoi castraveţii la murat. A îmbrăcat un costum de apicultor şi a scos miere dintr-un stup. A măcinat grâul, a obţinut făina, a adăugat apă, sare şi miere şi apoi a preparat chifla. Pentru a obţine carnea de pui, a tăiat o găină din gospodăria părinţilor, care au o fermă în apropiere. Pentru prepararea brânzei, a muls o vacă din aceeaşi fermă. După 4.392 de ore, adică circa 6 luni, avea toate ingredientele. A pus carnea, brânza, salata, castraveţii muraţi între cele două jumătăţi de chiflă şi gata sandvişul!

Sursa: click.ro