Google se implică în criza refugiaților: dublează orice sumă donată

Google se implică în criza refugiaților: dublează orice sumă donată

Google a donat 1 milion de euro pentru organizațiile care îi ajută pe refugiați și a lansat o campanie mondială. Toți utilizatorii pot dona bani, compania urmând să dubleze suma, până când își ating scopul de 10 milioane de euro. Inițiativa s-a bucurat de un real succes. Compania Google egalează toate donațiile, dar suma maximă pe care un utilizator o poate dona este de 5 milioane de euro. S-au strâns deja aproape 9.500.000 de euro.

Google îi invită pe toți utilizatorii să doneze bani pentru a-i ajuta pe refugiați. Orice sumă donezi, compania o va dubla, potrivit site-ului wired.com.

Google egalează orice donație

refugiati google donatii

În partea de sus, aveți opțiunea „donate”
Foto: captură Google

Obiectivul acestei campanii este suma  de 10 milioane de euro, care vor fi donați asociației Network for Good. De aici, banii vor fi distribuiți către patru organizații non-profit: Medici Fără Frontiere, Înaltul Comisariat pentru Refugiați al Națiunilor Unite, Salvați Copiii și Comitetul Internațional pentru Salvare.  Google va acoperi toate costurile de procesare a donațiilor, astfel încât suma de bani va ajunge la cei care au cea mai mare nevoie de ea.

refugiati google donatii

”Europa, Orientul Mijlociu și America de Nord se confruntă cu o criză a refugiaților și a imigranților. Este cea mai mare criză de acest fel de  după cel de-al Doilea Război Mondial. Google a donat 1 milion de euro către organiațiile care oferă asistență umanitară la fața locului și vă invită să contribuiți și dvs cu o donația acum, acesta este mesajul de întâmpinare al paginii de donații.

Sursa: click.ro