Ce mult a slăbit Pugaciova! A trecut la pantaloni scurţi! FOTO

Ce mult a slăbit Pugaciova! A trecut la pantaloni scurţi! FOTO

În ultimii doi ani, interpreta din Rusia Alla Pugaciova (66 de ani) preferă să stea mai mult cu gemenii ei, Liza şi Garry. Merge mai rar pe la petreceri mondene, de aceea nu prea apare în obiectivul fotografilor de presă. Dar o poză recentă de-a primadonei estradei ruse face ravagii pe net.

Alla Pugaciova şi soţul ei, Maxim Galkin, au fost invitaţi la petrecerea aniversară a unui prieten apropiat, director al celui mai important post muzical de televiziune din Federaţia Rusă. Primadona, care a ales să poarte o ţinută „all black”, arăta foarte bine: a slăbit destul de mult, a renunţat la meşele de păr şi şi-a permis un machiaj nude. Cei prezenţi la serbare nu s-au putut abţine să n-o întrebe cum de i-a reuşit să dea jos atât de multe kilograme, Pugaciova însă a evitat să le destăinuie secretul ei, spunând doar că ea cunoaşte o mulţime de diete care chiar dau rezultate.

187249

 

187308

Reamintim că în 2011 Alla Pugaciova s-a căsătorit cu umoristul Maxim Galkin. Cei doi au împreună doi copii, gemenii Liza şi Garry, născuţi de o mamă surogat. Azi micuţii împlinesc doi anişori.

N.T.