Steve Jobs nu-și lăsa copiii să folosească iPad-ul. Află motivul pentru care proceda așa!

Steve Jobs nu-și lăsa copiii să folosească iPad-ul. Află motivul pentru care proceda așa!

Deși încerca să convingă cât mai multă lume de avantajele deținerii gadget-urilor Apple, se pare că fostul CEO al Apple nu avea foarte multă încredere în dispozitivele respective atunci când venea vorba de copiii lui, scrie libertatea.ro

În vremurile noastre, majoritatea tinerilor nu-și pot imagina viața fără smartphone-uri, tablete și Social Media. Iar când te gândești la urmașii cofondatorului unui astfel de brand, nu poți să-ți imaginezi decât niște tineri cu capul în calculator, care nu sunt foarte sociabili.

E doar o idee preconcepută, însă, deoarece, în familia Jobs, comunicarea fără ajutorul tehnologiei era un lucru impus, obligatoriu, accesul la gadget-urile Apple fiind limitat.

În 2010, cu un an înaintea morții lui Steve, Nick Bilton, un jurnalist american, a fost surprins de felul în care acesta i-a răspuns la una dintre întrebările adresate în cadrul unei discuții legate de lansarea iPad-ului. Întrebat dacă dispozitivul este agreat de copiii săi, Jobs a oferit următorul răspuns: „Nu l-au folosit. Limităm cât mai mult folosirea tehnologiei de către copiii noştri acasă”.

Se presupune că Steve credea în ideea conform căreia tehnologia modernă ar fi dăunătoare, având consecințe negative asupra abilităților sociale. Acesta pare să fi fost motivul pentru care Jobs a preferat să-și educe copiii în spiritul tradițional, aceștia discutând în fiecare seară despre cărți, evenimente și istorie și luând masa împreună fără a fi distrași de tehnologie.

Sursă foto: hepta.ro.